30 junio 2008

Bon día, són les set.

Después de 14 años al frente de “El matí de Catalunya Ràdio”, Antoni Bassas anunció el viernes pasado que al no haber alcanzado un acuerdo con la dirección de la emisora, deja el programa al final de esta temporada.

No voy a enumerar los motivos por los que creo que la dirección de la emisora ha cometido un error, únicamente quería expresar mi agradecimiento.

Antoni Bassas
Gracies Toni, per la teva feina. Gracies per aquests catorze anys de companyia, informació i entreteniment. Gracies a tu i, naturalment, a “tot l’equip que l’ha fet possible”. Des de que fa catorze anys vas assolir la direcció i presentació del programa hem esmorzat plegats molts dies – a vegades sols i a vegades amb la María José -, m’has acompanyat quan escrivia, quan estava treballant o al cotxe conduint. Fins i tot hem compartit dutxa i llit. He discutit amb tu i els teus col·laboradors quan no estava d’acord amb el que dèieu, he rigut i m’he emocionat. A vosaltres – la ràdio ben feta (com la que tu has fet aquests anys) es una feina d’equip – he recorregut en moments d’angoixa quan la informació era necessària (i ara em ve al cap el matí dels atemptats de Madrid) i quan volia divertir-me. Gracies pels molts encerts i també pels pocs errors d’aquests catorze anys.
Trobaré a faltar la teva veu donant-me – gairebé cada matí – el bon dia.

Gracies i molta sort.

No hay comentarios: